mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Gezellige veranda

Het is misschien, geen noch een bungalow, niet schaduwrijk ugolka, waarin het is mogelijk posidet buiten vier muren van huis. En, misschien, niet zo reeds belangrijk, dient whereat dak verandy door de tent of verdedigt tegen regen, en bestaan door de toerbeurt heg van rose bosje; Belangrijkste hier - die het is mogelijk suitably posidet. En als, hereto, anders en met de trots om te zinspelen die alle da's maakte eigen hands, tenminste, alle meubeltje op de verkaveling, voor sommige wil naar lekker en gasten en, natuurlijk die, die dit maakte.

Twee rechtbanken componeerden aaneen, als vroeg als zullen ugolok formeren, waarin het is mogelijk posidet, en plein tafel completeert toerusting ugolka door het meubeltje. Rechtbanken kunnen elk lengte (leix door de intervallen hebben, niet minder 80 cm, voortvloeit om tussenpersoon houders) te vestigen. Niettemin aanbevelenswaardige wordt gepresenteerd lengte staand zonder de moeilijkheid om rechtbanken van de plaats op de plaats te verplaatsen. Omdat namelijk in de tuin laten wij te hebben meubeltje staand te verschillende combinaties bouwen, meubeltje welk kan worden gauw ingezameld en om ergens tussen groen op te richten. Daarvandaan en tafel moet compact zijn: Afmeting stoleshnitsy moeten 80 x 8o cm (niet overtreffen omdat, als noodzakelijk, altijd kan zijn maakte in de toegift tweede zodanig tafel). .

De tafel hoogtepunt tvloeit om tussen 75 voor en 78 cm te nemen. Vertrouwend het hoogtepunt van de tafel, het hoogtepunt van de rechtbank stileert 42-45 cm, en de diepte van de zitplaatsen - op omstreeks 40 cm.

De grondbeginsel van het gebouw van beide thema's van het meubeltje is gelijk. Wij fabriceren lager glaswaaren welk en in die, en in ander geval bestaanan uit twee vertikaal planok (op omstreeks 4 x 5 cm). Het paren boven (op breeuwt) met de interval van gelijke lijvigheid en stabiliteit kopen, zijnde verschuldigd te amalgameren ermee op de bodem in breeuwen tsargam, in het hoogtepunt van lagere zoom, op omstreeks, 8 cm voor de rechtbank en 12-15 cm voor podstolia. Voor opstelen wil worden twee zodanig verbindingen genodigd hebben. Tsargi zapilivaiutsya rond de middelmaat van vpoldereva krestovinu geformeerd. .

Voor podstolia aanvankelijk worden krestoviny aangeplakt, en toen zij paren met nozhkami. Basis stoleshnitsy stileert reechnaya glaswaar (battens hebben lijvigheid 2 cm en breedte 6-8 cm), zijn hoeken worden vnakhlestku gekoppeld. Tafel strijkend maken van dicht podognannykh bij elkaar (verblijvend rondom zapodlitso naar de glaswaar), van van boven nauwelijks wijzer battens lijvigheid 2 cm en breedte 5-7 cm. Zij kunnen pribity draadnagels of privernuty shurupami zijn. (Draadnagels tvloeit nauwelijks utopit voor, en openingen beneden shurupy noodzakelijk preliminarily skosit zenkerom, om de hoofdletter van de draadnagels of shurupov gekomen voorwaarts overheen het vlak van de grondslag). niet Podstole en stoleshnitsa paren onder met behulp van naugolnikov. .

Los lager glaswaaren voor de rechtbanken paren tussen elkaar op oppere voorste en kweken zoom met behulp van longitudinal battens (in de lijvigheid nozhek) op. Dit wordt van twee-weg vypilivaniem battens uitgevoerd. Alle onderdelen worden door de kleefstof koude otverzhdeniya aangeplakt. Voor ruimer prochnosti kan worden complementarily draadnagels of lang van hout shurupy gegolden. Niettemin whereat noodzakelijk om in de rekening te nemen die aan te dienen hen tvloeit met de voorzichtigheid voor, als niet te om losse onderdelen te versplinteren. .

Zitplaatsen worden door zelfde afbeelding, net zo coatings stoleshnitsy volbracht. Niettemin whereat afstand tussen battens misschien, op omstreeks, 1 cm. Battens moet voorwaarts vooraan en in back van op 1.5-2 cm voor de landsgrenzen van het lager glaswaar, en met bokov - op 3,5 cm komen. Als rechtbanken lang, van styki battens op tortsovykh zomen moeten precies rond de middelmaat van nozhnoi onderdeel zetelen. .

Omdat dit sadovaya meubeltje dikwijls wordt atmosferische invloeden aangedaan, wordt aangeraad voor het schilderstuk om zijn olifoi te vergasten. Waarheid, ze moet meerdere dagen worden geabsorbeerd en sokhnut voor de nader behandeling. Als deze wil sobliudeno, meubeltje maakte uw eigen hands, naar prosluzhit jullie lang.