mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Gezellig ostrovok in ruime kamer

Volgend voorbeeld van de re-toerusting van het appartement slechts ruimere huisvestingen beroert. In het oud gebieden van ruimere steden er is van vele zodanig kamers, rond de middelmaat van welk kunnen worden op vrije voeten gezellig ostrovok toegerust, waar lekker posidet, om te houden rust, om te babbelen.

Verblijvend hier meubeltje voor de zitplaats bestaaatt uit 5 planken en twee sidyachikh plaatsen situeerden op juiste hoeken bij elkaar. Op de buitenzijde kant van de planken kan worden tal van boeken gesteld beschikbaar. De achterk kant van de planken dient spinkoi en armrests voor sidyachikh plaatsen. Protrusive door belagen middelmaat plank misschien rustte daarbinnen hoe thuis doellat toe. Zodoende vergelijkenderwijs klein plein bezet, wij kunnen in de beste weg gebruik luchtige kamer. .

De afmeting van onze oprichting van het mannelijk lid worden vastgesteld door de afmeting van sidyachikh plaatsen welk in zijn zwenk zijn aangewezen op de afmeting podushek met porolonovoi, nabivkoi of ongedeeld matratsev gebruikt voor zachte zitplaatsen en, doorgaans, lengte 90 cm en breedte 60sm. Breedte podushki componeert daarmede de diepte van sidyachego plaats. Planken hebben hoogtepunt 8o treffen Lateraale planken kunnen zijn maakten en onderaan. Dan zal noodzakelijkheid in transversal afscheiding achteruitgaan, of losse gedeeltes zullen verreweg onderaan. De breedte van lateraale planken - deze diepte van sidyachego stemen af, t. Door hem. 6o treffen De lengte van opkweken planken wordt van de lengte podushek (90 cm) plus diepte van lateraale planken gecomponeerd, waarmee achterk planken paren op juiste hoeken. De maximale diepte van de planken moet niet boven 25 cm zijn. De lijvigheid van de grondslagen gesolliciteerde planken, moeten op over 2 cm gaan. .

De beste verbinding van de delen van planken is verbinding op shkantakh, waar lagere en middelmaat grondslagen paren met bokovinami, en oppere grondslag eenheden met bokovinami shkantami van bovenstaand. Tevens beneden alle planken wordt podkleit stichting door de lijvigheid op omstreeks 3-5 cm aangeraad Als kweken muur achter privertyvaetsya shurupami of door pribivaetsya draadnagels firma drevesnovoloknistaya bord (TDVP) of op, als er is, triplex. De losse gedeeltes van de planken voortvloeit om in handige plaatsen shurupami te koppelen, om stabiele bloc vormden. In verstellend alles kan zonder de moeilijkheid genomen in tweeen zijn. .

Middelmaat plank twee muren heeft, skhodyashchiesya beneden acuute hoek. Deze driehoekige plank, precies komende hoek tussen sidyachimi door de plaatsen, alsmede en andere planken bestaaatt uit lager, van de middelmaat en oppere grondslagen. Voor hen wordt achterk muur gesteld beschikbaar, daardoor wat zal hoekige afdeling welk vormen, als beschreef op lagere schilderstuk, snabdiv door overeenkomstige houders, kan gebruikt voor adapterend van de flessen en stakanov zijn. Middelen die preliminarily op battens ligt polochka vast. Plooi-back huik krepitsya met behulp van sharnira naar bovenste bord. Sidyachie plaatsen zijn maakten met de vergoeding voor de afmeting podushek voor de zitplaats, in de vorm rum, waartegen aslant pribivaiut de draadnagels van de grondslag door de lijvigheid op omstreeks 1,5 cm. Zijn voorafgaande wij dichtbij deze glaswaaren door doordringende grondslag, om podushki niet soskalzyvali, en strak koppelen hen shurupami met de planken. De zitplaats hoogtepunt moet op over 40 cm gaan. .

Als spinok zijn gebruikt beschikbaar in de verkoop podgolovniki welk als podushki voor de zitplaats, tvloeit obtyanut door decoratief materieel voor.

Als in deze huisvesting ligt kushetka vast, toen deel van achterk planken kunnen gebruikt van niet voor de boeken, en voor adapterend van de beddegoed zijn. Met het dit draaien op uitzicht het lagere deel van planken ab extrae dichtbegroeiden door het bord, en bovenste half - door de plooi-back huik uit. Openingen in polochke diameter 2-3 cm de beste doorstroming dragen van de lucht bij. .

Domaшнhй baр (cm. рhcунok cлeca) рekomeнdуetcя obшhtь cнhзу плacthkom. Deрfateлh dля bуtылok h ctakaнoc mofнo cdeлatь hз dрecechны hлh metaллhheckhх otхodoc. V люbom cлуhae нуfнo прedуcmotрetь, htobы ctakaны рacпoлagaлhcь нadefнo h нe mogлh упactь.
Thuis doellat (treffen Schilderstuk op de gelaten) wordt obshit onder plastikom aangeraad. Houders voor de flessen en stakanov kunnen worden van de spant of metaal otkhodov gemaakt. Het is in elk geval noodzakelijk om te beschouwen, om stakany bevond zich reliably en kon niet drop.