mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Gezellig ugolok voor shveinoi mashinki

Schijnt steeds meer van en meere mogelijkheden om te stijven bespereboinuiu, bijstere inktkoker werkend systeem, van alledaagse diensten voor de verlichting van het huiswerk welk otnimaet ook veel keer. Niettemin enkel werken naar vrouw, als voor, het is noodzakelijk om zelve te maken.

Onze appartementen worden alles sovremennee toegerust. De klassieke afscheiding van het appartement op de salon en slaapkamer steeds meer achtergrond verplaatst zich, echter vandaar kamers zijn gebruikt alles tselesoobraznee. Huisvestingen moeten worden prachtig en praktichno toegerust. Niettemin chastenko en die en andere wordt "ge'ejt'en". Wij willen nemen, bijvoorbeeld, oud shveinuiu mashinku, waarover anderse naaiden onze grootmoeder in de tijdperken van de jongeling. Mashinka oud, maar verrassend ontzagwekkend. Wat noodzakelijkheid om nieuw mashinku te kopen en onredelijk om gezin begroting, te belasten als ze naar ponadobitsya jullie alles bijwijlen in jaar? .

Totaliter in die schouwt babushkina mashinka als vroeg als niet zeer aantrekkelijk. Misschien cost naar ons, rekening houdende alle omstandigheden, om kleine winkel voor huismoeder uit te rusten, van better alle in de hoek onze kamer welk op gelijke tijdperk is slaapkamer en aan het werk kabinet? Het is het is aanbevelenswaardig, om onze van niet zeer aantrekkelijke mashinka bijstere inktkoker beantwoord aan algemene schilderstuk of helemaal ischezla van het veld van de zicht, maar in dat tijdperk, om ze en alle shveinye toebehorens alsmaar waren beneden de hand. .

Better alles willen proberen om met helemaal eenvoudig shkafchika te beginnen, hoogtepunt, breedte en diepte welk corresponderen afmeting shveinoi mashinki. Met het dit draaien op uitzicht naar ons noodzakelijk om slechts bord uit en bokovinu te hebben. En die, en andere beren op planki (4 x 6 cm) die privertyvaiutsya naar de muren van de kamer met behulp van shurupov en shkantov. Naar bokovine kan worden op shkantakh gering polochku aangebracht, in lager onderdeel welk bevinden zich stijlvole dagbladen, vykroiki en dat lijkend op, en wezen specifiek mostikom naar de thema's van het meubeltje door verblijvende toerbeurt. Alle oprichting van het mannelijk lid voortvloeit om in neutrale witte kleur welk voor sommige te schilderen, better de overblijfsel benadert van het meubeltje. Als de toerusting laat van de kamer, noodzakelijk povesit zanavesku welk zou dichtbij mashinku, en om taburetku verstraken of stoel welk het is mogelijk zou zijnen om te benutten als zitplaats tijdens shveinykh werken op mashinke, obtyanuv hen oborkoi van gelijk materieel. Dan alle compositie inkopen vooral interessant atskent. Naar impart naar de om haar zakonchennost het is mogelijk met behulp van oude spiegel (als zodanig wordt ergens in de timmerhout kamer) gevonden en oud shkatulki welk willen stellen op de plank in. Shkatulka moeten tamelijk ruim, zijn om encase zeenen, knoppen, knoppen, santimetr, schaar en t. D. Helemaal eenvoudig hoekig polochka alle punten stelt overheen "en" in. Erop kan worden geputten, bijvoorbeeld, zelve-maakte podushechku voor igolok, van de naalden en andere gering wijziging, noodzakelijk voor shitia. .

Voor de opheldering van tamelijk klein aan het werk lamp met metallieke pet welk paps of belangstelde in door de technologie zoon kan strakke aanhechtsel naar mashinke wat-nibud skoboi (de lengte van koppelend koord, sommige, ook moet worden in de rekening) genomen. .

Natuurlijk, het is onmogelijk op te sommen alle voorstellingen welk kan in laatste compositie ugolka voor shitia schijnen. Hersenschim is hier misschien boundless. Niettemin in ordenend van deze werken altijd noodzakelijk om omstreeks ene ene zich te herinneren: Alle details moeten worden met de smaakvermogen geselecteerd en compleet om de toestand van de kamer te beantwoorden aan, waarin wij dit ugolok rusten. Als om deze voorwaarde te verrichten, toen werkplek wil onwillekeurig de oorspronkelijkheid bekoren, naar en mummie, natuurlijk, zal verreweg priyatnee om in het dit ugolke te werken. .

Het is echt, werd boven geverduidelijkt die oud shveinaya mashinka heeft van veel meer goede kwaliteiten, dan wij eerder bevroedden. Ze slechts naait niet totaliter behoorlijke, ze anders kwam in onze huis van nemnozhko meer comfort, dan eerder binnen.

Из heрtefa (cлeca) яcнo, kak ocущectcляetcя kрeплeнhe kрышkh k cteнe h kak coedhняюtcя maлeньkhe пaлohkh c ceрthkaльнoй bokochнoй.
Van de werkje (op de gelaten) expliciete, hoe wordt huik beukend naar de muur uitgevoerd en hoe paren klein palochki met de verticaal bokovinoi.