mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Handige kamer beneden het venster

In onze volgende hoofdstuk toespraak zal kamer buiten het venster in smalle kamer, breedte welk op omstreeks 200 cm omgaan. Hier bestaan, overheen dan porazmyslit stolyaram-amateurs. Op dit voorbeeld wij zouden vinden aardig te voeren actie van je welste aantal van voorstellingen welk het is mogelijk varirovat en beslisen door de meeste diversified afbeelding, afhankelijk van betonnene voorwaardes, niettegenstaande de zeer gelimiteerde mogelijkheden van de huisvesting. De vraag is die die, om de kamer nabij van het venster om in het complete besef van het woord mnogosloino te benutten. Op de bovenaardse seks door het plein op omstreeks 210 X 200 cm kunnen worden gebouwd meerdere praktichnykh de constructies van de zelve verschillende benaming belichaamde tussen elkaar. Hier binnenkomen kushetka (die door de dag kan gebruikt op welke wijze handig meubeltje voor de zitplaats) zijn, de planken van multigoal benaming, stupenchatoe oprichting van het mannelijk lid (welk op gelijke tijdperk kan gebruikt op welke wijze meubeltje voor de zitplaats) zijn en tenslotte zodoende plaats bestelde voor de slaand van de beddegoed en de sitings van andere dingen.

In het centrum van alle kamer buiten het venster resideert kushetka, meubileerde op het hoogtepunt 6o cm van de seks. Ze gelijk bedded overeenhebben beneden het venster op de glaswaar welk moet zeer ontzagwekkend zijn. Deze glaswaar wordt van het vet battens welk reliably krepyatsya naar de muur volbracht en beer op rechtschapen stellen paardenstal in. Op deze glaswaar kan bedded gebruikelijke vering matrats of strijkend van de grondslagen zijn. Op de werkje (op de bodem aan de rechterzijde) wordt glaswaar met bedded aslant battens geportretteerd. In dit geval voortvloeit om doordringende firma drevesnovoloknistuiu bord (TDVP) uit te drukken. Als zacht podlozhki voor kushetki willen nemen drie porolonovykh podushki (door de grootte 60 kh 90 cm ieder) en een pijl-gekoppen podushku beneden het hoofd. Podushki tvloeit obtyanut (als een kleinst mogelijke hoeveelheid van boven en met bokov) iznosoustoichivoi mebelnoi obivkoi of zacht markizetom voor. Zijn voorafgaand karkas moet worden glaswaar gesloten, bij wie enerzijds moet tamelijk ruime opening voor de doos, zadvigaemogo op rolikakh zijn. Door de toerbeurt bewoont plooi-back huik sluitend het overblijfsel van het onderdeel welk wij kunnen voor de slaand van de meeste verschillende dingen niet eerst noodzakelijkheid benutten. .

Buiten deze constructie kan worden stellazh vallend buiten de beperkingen bed ingestellen en gaand met muur, hoe, bijvoorbeeld, wordt aangewezen onze schilderstuk (op de gelaten) Instellen voor het het platyanoi kleerkast completeert dit ensemble enerzijds van de kamer. Daarentegen benuttend vet battens als vertikaale houders, en overeenkomstige doellatten van de borden (voor hen wij kunnen materieel van oude kleerkasten nemen alsmede drevesnostruzhechnye borden (DSP) door de lijvigheid 2 cm), wij sooruzhaem constructie, op lager onderdeel welk kan worden ingestellen, bijvoorbeeld, boeken, en bovenste om hoe stoleshnitsu of hoe podstavku voor de ontvanger of speler te benutten. .

Naar onze bed gedragingen kleine ladder (wordt in het centrum van de schilderstuk) geportretteerd. Ze houdt in lager onderdeel van de verheffing in, skolochennogo in de vorm van de doos en amalgameren met de constructie aan de rechterzijde. Tselesoobraznee alles om het nastilom te dekken. Als seconde stupenki kan gebruikte andere zijn doos, van minder afmeting welk willen vullen zacht nabivkoi en op gelijke tijdperk van boven en met bokov willen dek nastilom. Deze doos kan gebruikt en hoe banketku zijn, omstreeks dan doorstaat bewijsmateriaal activeren het zacht podushechka. .

Als wij plannen om gedeeld eerste beginselen - planken te schilderen, de glaswaar van het bed, wij kunnen alle verbindingen op de draadnagels (utopiv de hoofdletter van de draadnagels en zashpaklevav openingen) volbrengen. Anders zo wil wordt genodigd hebben details te koppelen van de spant dichtbij breeuwt en shkantami. .

Lager eerste beginselen van belangrijkste constructie moet zeer ontzagwekkende verbindingen hebben. Daarvandaan met het dit uitdraaien op uitzicht tselesoobraznee alles te benutten schuifsloten (treffen Blauwdruk op de bodem aan de rechterzijde). Vanwege de pet op de schuifsloten zeer ruime, hen voortvloeit met behulp van verf om in decoratieve punten zich te draaien of te dichtbij dichtbij verharden hoofdletter welk algemeen richten op nozhki meubeltje op. .