mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Permanente plaats voor shveinoi mashinki

Modern shveinye mashinki voor het thuis gebruik worden meestal in de speciaal gefabriceerde thema's van het meubeltje verkocht, dikwijls vorm gering uitgeschreven stolika, bij wie kan worden mashinku na de volbrenging verbergd. Niettemin niet in ieder appartement plaats bestaan voor zodanig meubeltje. Daarvandaan verbreid gekregen perenosnye shveinye mashinki overeenkomstig geval.

Waarheid en met het dit mashinkami schijnen door de porie twee nieuwe problematiek. Niet iedere tafel verblijvend in het appartement, komt boven om te stellen beschikbaar erop shveinuiu mashinku, en zij, helaas, vooralsnog ook zwaar. Tevens dikwijls tafels hebben niet remiseer, bij wie het is mogelijk zouden worden om zeenen en anderen toebehorens, noodzakelijk voor shitia gestoken. Daarvandaan onze voorstel bedraagt die, om te dit probleem beslissen, poosje met kleinste uitgaven. .

Dikwijls onze is appartementen worden door de muren door de kleerkasten toegerust, en dikwijls whereat tussen de muur van de kamer en door de muur van het lagere deel van kleerkast anders er vrijje kamer. Onze boek zal de diverse voorstellen uitlenen van voor deze kamer benutten. In dit geval laten wij om er perenosnuiu shveinuiu mashinku te stellen beschikbaar, om in de om haar was in het appartement permanente plaats. .

Met het dit uitdraaien op uitzicht willen maken shkafchik met de planken hoogtepunt op omstreeks 70 cm. Afmeting shkafchika moeten afmeting mashinki in geval corresponderen. In onze voorbeeld wij allen mee zullen op remiseer vergelden, als niet te om erbuit van node naar ons voor shitia thema's van verschillende hoeken te slepen. Als van vrijje plaats beschikbaar in het appartement, alle gelijke ontoereikend, om te stellen beschikbaar dit shkafchik poudobnee, vdvinem het in beschikbare opening door de zijdelings kant beneden de termen van dat diepte van onze mebelnoi muur correspondeert breedte shkafchika voor shveinoi mashinki. .

Nu spelen aanmaak onze shkafchika toe. Wordt gebruik voor hem materieel van oude kleerkasten aangeraad aan; Vooral van toepassing hiertoe van fanernye bord van de muren of de deuren van de kleerkasten. Wij strak koppelen de met de vergoeding voor afmeting gaven van de muur, polik en huik. Dit kan zijn maakte met behulp van skvoznykh breeuwt, shkantov, van shurupov of draadnagels. Als wij gelden tvloeit draadnagels of shurupy, van utopit hun pet en zashpaklevat openingen zo voor, om na het schilderstuk shkafchika vlakke vlakken vormden. .

In onze voorbeeld wij verdeelde top shkafchika in de volgende weg: Twee schuiflade en overheen hen twee doos met de plooi-back dverkami. Dat middelen die wij moeten tussen lateraale muren (kleinst mogelijke hoeveelheid op onderdeel, door gesloten plooi-back huiken) ene ontzagwekkende plank invoegen. Voor remiseer probleem wordt met behulp van glaswaar beslist. Achter wij dichtbij dit otsek door de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP) of door doordringende triplex.

Deze tussenvoegingen op gelijke tijdperk versterking onze shkafchik (welk wij voor de shift gerief stellen op roliki) in. Lager onderdeel bestempelde als voor mashinki, is aanraadde aan openlaten, om mashinku gemakkelijker was om er te ontvangen. .

Wanneer shkafchik wordt fort ingestellen, het wordt naar op gelijke tijdperk personeelsleden stolikom voor shitia. De huik rek verrijst, zeker op oppere schilderstuk, zijnde verschuldigd naar twee plooi-back scheidt, schromelijk gebied welk correspondeert de huik plein. Beide onderdelen worden huik met behulp van sharnirov verbonden aan. Zij beer op beweeglijk verschoven metaal of van hout houders.

Op onze schilderstuk (op de bodem aan de rechterzijde) grafisch wordt gemerkt, hoe met behulp van ingesloten planok kan worden daarbinnen remiseer toegerust. Hier in ons plaats bestaan voor de zeenen en alles da's benodigd voor shitia. Roliki maken onze shveinuiu winkel beweeglijk. Het is overigens, hen kunnen worden achter de bajonet verbergd. Dat, op kogo niet op de beschikking van dichte en ontzagwekkende spant, kunnen soorudit lateraale muren, polik en huik van stolyarnykh borden met seredinkoi van de doellatten.