mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

De verbinding van de details van de spant door de draadnagels

Wanneer winter beeindigt, in het appartement algemeen belangrijkste instandhouding begint. Koe-die waarheid, nagedacht het anders in de herfst van en vooraf kwalificeerde, echter noodzakelijkheid van die werken wordt boven op de tijdperken slechts in de winter van geverduidelijkt. En in de voorjaar van het alles noodzakelijk om te ordenen. Whereat in de eerst plaats wordt, doorgaans, pochinit seks, bijvoorbeeld, op de dacha genodigd hebben. Waar-die viel buiten suchok, en opening scheen, waar die prognila of pokorobilas grondslag zodat onderdeel zijn noodzakelijk om in te boeten. Waar die razoshlis grondslag, en opening vormde. Het is in dit geval noodzakelijk om smalle, nauwelijks wijzer onder battens en door zabit hun hamer in gevormde, openingen te nemen. Dan protrusive onderdelen aline rubankom met het algemene vlak van seksen.

Als noodzakelijk om het stadsdeel van de seks te vervangen, allereerst tvloeit om de exacte schikking van de onderleggers voor, waartegen pribity grondslagen te vestigen. Met betrekking tot de bonnets van spijkert het is zonder de moeilijkheid om vast te stellen. Meer handig allemaal om kus grondslag tussen onderleggers perekrytiya te vervangen. Met het dit uitdraaien op uitzicht tvloeit aanvankelijk prosverlit in de grondslag twee openingen terzijde van de onderlegger voor en dan perepilit grondslag (van de opening naar de opening tot toe uitwendige zoom) door smalle poreznoi arm-tofffen. Dan-trof aanhechtsel, onder de homp van batten en perepilivaem ander kant van de grondslag door de arm. Vynuv de geschaade homp van de grondslag, wijzer rashpilem verbleef onderdeel en pribivaem van inner kant naar de onderleggers de aanvullende homp van batten welk zal houder voorleggen voor nieuw onderdeel vestigde. Hoe de verbinding wekt van de nieuwe homp van de grondslag met oud, wordt op de schilderstuk gemerkt. .

Het ligt sommige vast die de homp van de grondslag precies ook is beveled op tortsevykh kanten en wordt zo dicht ingestellen die in de verbinding er mee de oude homp van de grondslag zullen niet formeren noch opening. Als laten wij smenit niet alle deel van grondslag tussen twee onderleggers, wij moeten, als beschreven op de schilderstuk, pribit naar nieuwe homp onder, van kracht koppelend shva, vet batten. Dit batten moet beer op beide naburige grondslagen van de seks. Omdat de meest van de grondslagen van de seks Wordt in shpunt gekoppeld en kammen afname erbuit oude grondslag, voortvloeit om de kam van naburige grondslag met behulp van monding stameski te schrappen. .

Omdat whereat, net zo in enkel andere herstel werken, ontbeert niet draadnagels, op de schilderstuk wordt anders meerdere de methodes van de verbinding van de details van de spant met behulp van draadnagels geportretteerd. In de eerst plaats de vraag is die pribivanii de draadnagels van battens. Zijnend verschuldigd naar gezinde vbivaniiu draadnagels, draait zich hogere prochnost verbindingen en in de rekening uitbouwing op de grondslag van de bonnet van de draadnagels niet uitgekomen van de spant. Deze methode van zabivaniya draadnagels toepasbaar en voor de verbinding, als noodzakelijk, van twee grondslagen. 000000 .

Als onder andere gevallen laten wij, om zodanig verbinding van de details van de spant was niet uitstekende, monding stameskoi pripodnimaetsya het kleine stadsdeel van het vlak (als merkte op de schilderstuk), vbivaetsya draadnagel en dan recht overeind staande plaats strak wordt kleefstof koude otverzhdeniya geplakt. Het is sommige, noodzakelijk om met de voorzichtigheid, te fungeren om pripodnimaemoe de plaats van het vlak niet raskroshilos. Niettemin als dit alle gelijke zal, chips van node netjes nakleit voorkomen. In vbivanii draadnagels voortvloeit om toe te schouwen die, om de structuur van de spant niet deformirovalas. .

De indien onbeduidende verwondingen van de spant beneden recht overeind staande homp deze plaats nog kan kun alined bij watte meer kleefstof. Op geplakte plaatsen noodzakelijk om lading te steken, poosje kleefstof zal niet "vastgrijpen". Om komst voorwaarts kleefstof niet lading plakte, op aangeplakte plaatsen preliminarily de tamelijk ruime homp steken van papieren. De asperities op het vlak van de grondslag kan worden krupnozernistoi nazhdachnoi door de krant of tsiklei uitgestreken. .