mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Samengestelde dozen voor verschillende doelen

Thuis magister kan nuttige dingen niet enkel voor de eigene tuin maken maar ook voor sadovogo deelgenootschap of het team van zhiltsov het huis, bijvoorbeeld, ruimere dozen voor de kleuren, pesochnitsu voor baby's, samengestelde tafel, voor welk kan veel persoon zitten, of zonder de moeilijkheid ontmantelde zagorodku voor kompostnoi opper.

Op lagere schilderstuk aan de rechterzijde wordt de grondbeginsel van de hoekige verbindingen van de grondslagen geportretteerd, met behulp van welk kan zijn vergelijkenderwijs zonder de moeilijkheid koppelde allemaal die werd hoger bovenstaand opgesommen. Het is sommige, hersenschim in geldend van deze manier van het gebouw misschien boundless. Het is bijvoorbeeld, op dezelfde manier kan zijn maakte en lezhaki voor zonne baden of smalle rechtbank. Op eerst uitzicht, het voorkomt die deze constructies zullen vele materieel vergen. Echter het is helemaal niet door alle middelen, omdat juist vervlogen van termed constructies kunnen zijn maakten met de beduidende uitsparing van materieel, ten koste van afwezigheid bokovin.

Het is begeleidend, voor de constructies op de verkaveling totaliter komt boven bijstere inktkoker oud materieel hield. En hoeveel het neopravdanno stekeligheden furnace of ongedeeld niet aards gebruik wordt in de voorjaar van of in de herfst van gebrand. Nu willen spelen zelve oprichting van het mannelijk lid toe. Op de grondslagen, helemaal diverse met betrekking tot breedte, op een afstand meerdere santimetrov van de topgevels is gleuf maakte op de half van de breedte van de grondslag ingeschoven van boven op juiste hoeken. Op lagere grondslag gleuf moet zijn maakte op zodanig diepte, om verbleef spant anders bevoorraadde voldoende prochnost, maar ook, bijvoorbeeld, in ruime doos voor de kleuren of pesochnitse, deze lagere interval van de grondslag moet utoplen in land zijn. Dan op laatste grondslag van boven, als oppere zoom moet de quitte bovenaards van het plein vormen, geen moet word van maken noch gleufen; Deze grondslag leix breedte heeft, om diepte proushiny te evenaren. Als grondslagen met betrekking tot otdelnosti worden zodoende toebereid, zij leix worden vriend in vriend ingeschoven, en blueprinted door ons glaswaar voor diverse thema's is gereed. .

Het is expliciete dat spant voor de constructies welk zetelen beneden opene lucht, preliminarily worden vergast door de compositie tuigerend zijn van verroten.

Waarna, hoe gecomponeerd van de grondslagen hoge doos voor de kleuren wordt land ingevuld en erin vysazheny planten, het noodzakelijk te verstrakken hem correcte plaats gekozen voor. Waarheid het voortvloeit niet te regelen hoe los plein is of rechthoek. Op de schilderstuk op de bodem op de gelatene worden tsvetochnye de dozen van verschillend hoogtepunt geportretteerd. .

De grondbeginsel van de verbinding van de details van de spant op breeuwt zonder de behulp van de kleefstof, van de draadnagels of shurupov misschien gebruikt en in de omstandigheden van het appartement, waar met behulp van gering doshchechek en planok kan zijn maakte decoratief obramlenie voor gorshkov met de kleuren. Op pesochnitsy (treffen Oppere schilderstuk) van twee tegengestelde kanten liggen de rechtbanken vast, na wat het is mogelijk zasypat erin zand. De grondslagen van de rechtbanken privertyvaiutsya door shurupami of pribivaiutsya draadnagels. Shurupy en draadnagels tvloeit utopit voor, om kinderen welk zullen hier, niet poranilis bespelen. .

Als wij, volgens beschreven grondbeginsel constructies, willen om samengestelde tafel te maken die overeenkomstig stoleshnitsa (welk whereat het type van constructie kan voorwaarts in alle kanten op 5-10 cm betreffende hoekige kruisingen) podgonyaetsya beneden de afmeting van het lager glaswaar komen, onder wordt gemeubileerd door het vet battens welk precies slaan opening - en zeer ontzagwekkend, zonder de moeilijkheid inzamelde en ontmantelde tafel is gereed. .

Doos voor geportretteerd op de middelmaat schilderstuk van kompostnoi opper zal de kaarten ingehouden in houden wat zonder enkel speciale houders kan worden kompost tamelijk hoog gelegen, en whereat wordt vele plaatsen geredetwist. Wanneer kompostnaya opper begrijpt, de delen van glaswaar alle ineens alweer paren voor nieuwe opper. .