mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Voor kollektsionerov

Verschillende mensen zamelen de meeste verschillende dingen in, op de tijdperken jarenlang back, daarvandaan niet verrassend die zamelde thema's niet enkel prettig, maar op de tijdperken en ongedeeld rijwegen kollektsioneram in. En, natuurlijk, elk kollektsioneru er is een begeerte om de collectie zo te houden, om zijn was geschikt om door te kijken, en om ze altijd was beneden de hand. Namelijk collectie verbond zich aan uvlecheniem zijn logementhouder, kan de zelve dampkring van de kamer tamelijk individueel maken.

Op onze schilderstuken wordt meerdere de varianten van adapterend van de collecties gegeven. Worden geportretteerd gering navesnye shkafchiki met vydvizhnymi yashchichkami die kan de meeste verschillende afmeting hebben en welk worden ingestellen of zijn worden op de muur opgeknoopt. Tevens op de schilderstuk wordt geportretteerd en stelen shkafchik open, op polochki welk kunnen worden voor permanente onderzoek diverse thema's ingestellen. De meeste effektny dit mebelnye miniatiury, zijnde verschuldigd naar geldend van de grondslagen door de lijvigheid op omstreeks 2-2, 5 cm welk impart alle constructie tamelijk vnushitelnyi type. Tussenpersoon planken in opene constructie kunnen verschillende lijvigheid hebben, vanwege wat zijn structuur zal anders originalnee schouwen. Presenteerden op de schilderstuk varianten shkafchikov worden van de bijstere goede ervarene spant van de thema's van oud meubeltje gefabriceerd. Hen kunnen gebruikt niet alleen voor de collecties maar ook zijn als schenking voor vrienden, indiogeen of vertrouwd. .

Rekening houdende lijvigheid van de spant, tvloeit om alle details voor, precies op juiste hoeken te trakteren. Na agglutination door de voldoende boel van de kleefstof, zij skolachivaiutsya door tussen elkaar draadnagels (draadnagels utaplivaiutsya en gevormde whereat openingen zashpaklevyvaiutsya). Vette kweken muren op, alsmede situeerden hieromtrent van elkaar poperechiny, zijn whereat het eenvoudige type van de verbindingen van de spant wisselborgtocht prochnosti en stabiliteit. Op shkafchikov met vydvizhnymi yashchichkami zodanig type van verbindingen is niet complex een of anders. .

Voor openstelen shkafchika van node aanvankelijk om middelmaat onderdelen te koppelen, poosje tvloeit om voor, van te bedienen die poperechiny uitwendige kanten ook preliminarily skolachivaiutsya met de middelmaat verticaal onderdelen. In de conclusie filiaal lateraale muren. Okruglosti en verdieping in het hoofd shkafchikov na vypilivaniya worden rashpilem en nazhdachnoi door papieren vergast. .

Onnodig om te zeggen die deze gering thema's van het meubeltje verf buttery verf, als niet te was uitstekend zashpaklevannye openingen van de draadnagels.

Vydvizhnye yashchichki paren zo, als merkte op lagere schilderstuk. Waarheid, dit niet de gebruikelijke methode van de fabricage van schuiflade, niettemin voor het begin thuis magisters deze techniek de meeste ongedeeld. Yashchichki moet exact binnenkomen en zonder de moeilijkheden worden fort ingestellen. Zoom tvloeit nauwelijks skruglit nazhdachnoi door papieren voor. Voor beste shift wordt nateret svechoi lateraale muren, oppere zomen en bodem yashchichkov aangeraad. Op de achterk muren van nakleivaiutsya batten, daardoor wat schuiflade een gebeten gekomen voorwaarts voorwaarts. Als noodzakelijk, om zij een gebetene utopali back, voortvloeit om hen meerdere kleiner te maken. Te consolideren shkafchiki op de muur tvloeit met behulp van shurupov welk vvertyvaiutsya in van tevoren bolstered boven in de muur shkanty voor. Op shkafchikov met vydvizhnymi yashchichkami verbinding wordt voor yashchichkami verricht, op stelen shkafchikov - in het hoofd, door gelijkaardige hiaaten open. .

In de begeerte, kan zijn combinatie maakte van stelen shkafchika met meerdere vydvizhnymi yashchichkami open. Los mini - shkafchiki het is mogelijk van niet krepit maar meteen naar de muur, en brengen ernaar metallieke afrasteringen en tussen hen povesit shkafchiki aan. Met het dit draaien op uitzicht naar bokovinam pridelyvaiutsya overeenkomstige krepezhnye apparaten uit; Hier kan gebruikt ook churbachki van overeenkomstige lijvigheid welk privertyvaiutsya naar uitwendige kanten bokovin shurupami zijn. .

Detaльный heрtёf cлeca пokaзыcaet, kak ckoлahhcaюtcя cыdchfныe ящhkh. Peрedняя ctoрoнa ящhka прhkoлahhcaetcя k toлctomу dну. Bokochны h зadняя cteнka coedhняюtcя c dнom нa kotoрom oнh ctoяt.
Detailleerde werkje op de gelatene merkt, hoe skolachivaiutsya schuiflade. Het voorste kant van de doos prikolachivaetsya naar vette bodem. Bokoviny en opkweken muur paren met de bodem waarover de zij kosten.