mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Collecties in prikhozhei

Mensen, bestaan nieuw alsmede in oude appartementen, zijn zwanger raakte ten thema's, hoe de meest redelijk te benutten hal - toespraak rijdt omstreeks de toerusting garderoba, naar de installatie van podvesnykh planken naar of de complete verandering van de muur.

In de gesuggereerde ons variant re-toerusting prikhozhei zal completeren zijn aangewezen op de smaakvermogen zhiltsov en hun geachte verlovingen. De meeste diverse liefhebberij, meestal kollektsionirovanie, de plaats vergen. Ongeacht van de object kollektsionirovaniya, het moet zodoende zich bevinden, om te zijn op het type op kollektsionera, te dragen naar hem welbehagen en, sommige, om kollektsioner kon merken de exposeert naar vrienden en vertrouwd.

Onze voorstel voortkomt uit wat smaakvermogens helemaal diverse, en als een partijlid van het gezin wordt petrologiei, dan andere meer belangstelling ruimte onderzoeken ingenomen.

Thema's attendent hieraan uvlecheniyam, worden op de diverse planken van de kleerkasten gesituerd tussen dvermi gesteld beschikbaar. Het basisprincipe van de laatste compositie van de muur wordt de langwerpige gedeeltes van diverse waarde aangebouwd. Hen kunnen worden met betrekking tot otdelnosti gefabriceerd en dan op te richten in bepaalde combinatie vriend overheen andere hebb gecombineerde kleerkast maakte. Tevens fundeerde kleerkast misschien alle-in de . Drie constructies presenteerden op oppere schilderstuk, hebben zeer svoebraznuiu structuur met betrekking tot de inner planning alsmede met betrekking tot uitwendige beperking (dit beroert middelmaat en liet kleerkast). Maar namelijk dit en wordt de roman laatste compositie van de muur bereikt, omdat het verhuurt vooral effektno te onderkennen gedeeld exposeert. .

Voorafgaand aan om aan het werk zich te begeven, moeten onderscheiden verstaan die, in wat gedeeltes, in wat boel moet worden gesteld beschikbaar en welk kan de afmeting zijn respectievelijk exposeert. Hieruit aan een evenwicht hangt allemaal af. Van elk symmetrie hier voortvloeit om af te keuren.

De toerusting van de kleerkasten met diverse gedeeltes voortvloeit especial om te groeten, omdat later, incluis in toenemend van de collectie, kleerkasten het is mogelijk alsmaar nadstraivat.

Als decoratieve basis benadrukkende die eigenaardigheden van de constructie, tvloeit om anderse gering overhangend van het plafond voor, lampen op te roepen. Elektroprovodka wordt achter batten, waarover op diverse hoogtepunt, volgens de vorm van de planken, podveshivaiutsya lampen geadapteerd. .

De bronnen van hel dienen in de eerst plaats voor de beste opheldering van geexposeerd exposeert en leix in tweede wachtrij decoratieve benaming hebben. Afstand van de kamer muur moet zodanig zijn, van om voorste tret lampen kwamen voor de voorste zoom van de kleerkasten uit. .

De diepte van de kleerkasten op dezelfde manier is aangewezen op die dingen welk bevinden zich in gedeeltes, echter ze moet niet zijn meer 25 cm. Better alle, als de lijvigheid van gebruikte materiele wil op omstreeks 2 cm. Omdat de afmeting van losse dozen dikwijls klein, kunnen gebruikt voor deze doelen en materieel van oud meubeltje zijn. .

Als kleerkasten alle-in de , is aanraadden aan koppelen hun losse onderdelen tussen elkander met behulp van shkantov. Whereat preliminarily voortvloeit exact om uit te rekenen, wat onderdelen en in wat opeenvolging paren. In het gebouw van de kleerkast lager bokoviny moet vandaar dat vastliggen, om betrouwbaare te weerstaan de intentie had om rekeningen. .

Als wij kleerkasten bouwen van losse gedeeltes, better alle sbivat vierhoeken door de draadnagels of om hen shurupami te koppelen, na wat om vriend op vriend in noodzakelijke opeenvolging te vestigen en opnieuw om shurupami te koppelen. Waarheid daardoor deze lijvigheid van inner planken of muren zullen in twee tijdperk dikker. Van opkweken muur kan worden afgekeurd. Met de muur kamers kleerkasten paren shtyryami.