mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Kleerkast is met recht overeind staande een of anders... "Zabralom"

Wanneer oeroud de ridders van De middeleeuwen verzuimden op de helm pakten af, het gediend door hem preventief apparaat in de aanslag op de vijand of door de bescherming tijdens rytsarskikh turnirov: Wanneer kind-polzunok begint om de wereld te beheersen, voortvloeit en erin interesseert, en in de belangstelling van de instandhouding van de toestand van het appartement ook om enkel aanbevelenswaardige preventieve apparaten te beschouwen.

Wij voordeel nemen van de ervaring van de ridders en willen verzuimen onze bijzonder, als naar-zhiteiski noodzakelijk, pakten. Onze voorbeeld merkt, behoorlijk betrouwbaar te verhelpen zelve-maakte kinder manezhik tijdens het het toepassing, en na de toepassing om verheffing naar de kleerkast te stallen. Alle ineens volgt om te zeggen die Hiertoe noodzakelijk om paardenstal, en niet door alle middelen nieuwe kleerkast te kiezen. Het is noodzakelijk om in de rekening ook te nemen die, wanneer baby podrastet, en manezh, voor nenadobnostiu, het is mogelijk zal insluiten, van dverki kleerkast welk, voor sommige, nauwelijks postradaiut hierine dat tijdperk, het zal noodzakelijk om te verstellen. Het is daarvandaan dit beschouwen, kosten pristroit naar dverkam overeenkomstig de doellatten taxeren van de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP) met behulp van betrouwbaar krepezhnogo apparaat. .

Nu willen spelen de fabricage van glaswaar manezha toe. In onze voorbeeld hij slechts drie kanten heeft. Het afmeting worden door de afmeting van de kleerkast, waartegen ze krepitsya vastgesteld: Beide lange kanten worden door het hoogtepunt van de kleerkast, en poperechina - het door de breedte vastgesteld: De diepte van platyanogo kleerkast, doorgaans, 60-65 treffen Vandaar volgt dat hoogtepunt onze manezha, wanneer het vastligt - 55-60 treffen .

Constructie bestaaatt uit vier hoekig lager battens, lijvigheid welk moet met betrekking tot minder afmeting 4x4 cm zijn, van en tussenpersoon glaswaar welk wij fabriceren van shtaketin lijvigheid 2-3 cm en breedte 6-8 treffen Amalgameer poperechinami, glaswaar ladder maant. Besta de diverse mogelijkheden van de verbindingen. Drie van hen wij willen lood hier als onze voorstel. Met het dit uitdraaien op uitzicht wij nemen kruglyak (1,5 cm in poperechnike) die van beide leden wordt geintroduceerd in battens (vooraf tvloeit prosverlit erin overeenkomstige openingen) voor, of berutsya de intervallen van gelijke lijvigheid, als shtaketnik, bij wie vrezaiutsya breeuwt welk in zijn zwenk, gekomen in consistent met vydolblennye stameskoi proushiny. Derde mogelijkheid heden battens welk, na de agglutination van de glaswaar (preliminarily erop zijn maakte vypily vpoldereva van boven en onder) zijn voorafgaand podgonyaiutsya, en ab extra nakleivaiutsya, worden op shtifty of privertyvaiutsya shurupami ingestellen. .

Glaswaaren strak paren met hoekig lager battens met behulp van breeuwt of shkantov. Alle drie kanten manezha podgonyaiutsya zodoende die van boven de zij een gebeten bewegen zich voor de oppere zoom van vier houders terug, en op de bodem gaan schoven op over in 5 cm van de seks in.

Waarna, hoe losse onderdelen zodoende worden vergast, wij plaken aanvankelijk met betrekking tot otdelnosti drie kanten manezha aan, dan mengsel voorste, smal onderdeel manezha met zowel hoekig lager battens, als in de conclusie - hoekig battens met lateraale kanten manezha en krepyashchimisya naar de kleerkast door kweken lager battens op. Alle zomen moeten skrugleny, zijn om kind nergens niet poranilsya. .

Met behulp van schuifsloten manezh wordt met de voorste lagere zoom van de kleerkast, met betrekking tot beide leden het getuigeerd. (Op de schuifsloten en wekt shift manezha boven en omlaag). Met het dit uitdraaien op uitzicht in geindiceerde plaatsen wij prosverlivaem op de bepaalde diepte van de opening door kweken hoekig lager battens op en de muur van de kleerkast, dan introduceren schuifslot zodoende, om tussen plotseling-hoofd, lager batten en kleerkast het is mogelijk was om consistent met twee podkladnye sluitringen te begiftigen, en tegen het eind narezki naar binnen kleerkast nadet twee noten zo, om ab extra voldoende zuivering verbleef voor uplift onze 'pkkte. .

Recht overeind staand oplopend manezh moet reliably worden op de kleerkast met behulp van overeenkomstig zashchelok of kriuchkov geadapteerd.

Dля togo, htobы пodняtый cceрх maнef нe пocрedhл cteнkh шkaфa, cнуtрeннhe kрomkh зadнhх ceрthkaльных hacteй рamы, kotoрыe kрeпяtcя k шkaфу, cлedуet okлehtь пoлockamh фetрa. Podняtый cceрх maнef doлfeн c obehх ctoрoн зakрeпляtьcя c пomoщью kрюhkoc. V эtoй koнctруkchh ocoboe cнhmaнhe cлedуet obрatht нa to, htobы mefdу рamoй h шkaфom octacaлcя doctatohный зaзoр, пoзcoляющhй otkрыcatь dceрkh beз зatруdнeнhй.
Om recht overeind staand oplopend manezh geen muren benadeelden van de kleerkast, de inner zomen van de achterk vertikaale delen van glaswaar welk krepyatsya naar de kleerkast, tvloeit okleit door de bef van het vulsel voor. Recht overeind staand oplopend manezh moet van beide leden worden met behulp van kriuchkov geadapteerd. In deze constructie bijzondere aandacht voortvloeit zal activeren die, om tussen glaswaar en kleerkast verbleven voldoende zuivering staand te openen dverki zonder de moeilijkheden.