mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer kleerkast wordt door decoratieve scherm

Niet enkel in het oud huizen maar ook in de velen nieuwe, tabakspijpen vodoprovoda verstrijken skvoz verdiepingen. In meeste gevallen tabakspijpen bevinden zich in de corridor. Niettemin namelijk waarin verblijf lopen appartement binnen, tabakspijpen zeer stremen. Met behulp van bepaalde perestroek tabakspijpen het is mogelijk zou zijnen om te verbergen. Echter dit moet zo, van maken om indien elk instandhouding naar de tabakspijpen imelsya toegang. Wij willen beschouwen van twee variant.

Op de schilderstuk op de bodem aan de rechterzijde wordt decoratief obshivka geportretteerd, afmeting welk zijn aangewezen op de afmeting van de tabakspijpen welk moeten dichtbij. Waarheid op het dit obshivki er is een tekort hield in in wat dit deel van huisvesting, bedekt-boven van postoronnikh ogen, er is in staat onmogelijk om maximale rede te benutten. Zeker op de schilderstuk, naar ons het is noodzakelijk om constructie, dokhodyashchuiu tot toe plafond en protrusive in de huisvesting diepte te maken. Van inner kant van boven en onder (als het is mogelijk, en achter) constructie strak paart met het plafond, seks en muur met behulp van shtyrei. Toen wij glaswaar maken. Met het dit uitdraaien op uitzicht zijn gebruikt battens door de lijvigheid 6-10 cm welk worden met betrekking tot hoeken vnakhlestku getuigeerd en worden aangeplakt. Dan liggen de verticaal vast, vooruitstekend battens, poosje worden zij met zodanig intervallen ingestellen, als niet te was uitstekend die voor hen resideert. Naar de muur als houder filialen op shkantakh batten zodat glaswaar welk, wegens het dit, zonder de moeilijkheid wordt afgedaan, misschien adapteerde met behulp van zashchelok. .

Seconde, elk meere redelijke variant wordt op oppere schilderstuk geportretteerd. In dit geval de vraag is die hoekig shkafe, achter opkweken muur welk verbergen tabakspijpen. Erin kunnen worden de meeste diverse dingen gehouden, maar het kan gebruikte en hoe garderob, telefoon stolik, boekenkast en t zijn. D. Daarmede wij twee konijnen doden: Om met de tabakspijpen niet langer uitstekend te beginnen, en seconde wij de meubeltje winnen van multigoal benaming. In overeenkomstige laatste compositie deze constructie niet enkel praktichna maar ook huisvesting versiert. In zijn oprichting van het mannelijk lid voortvloeit om naar de betrouwbaarheid van de verbindingen op te letten, omdat kleerkast moet rolikakh zich voortbewegen, om, als noodzakelijk, het is mogelijk was om handige toegang naar de tabakspijpen te hebben. .

Voor de kleerkast oprichting van het mannelijk lid het is mogelijk peredelat het deel van oude kleerkasten, niettemin voortvloeit om whereat monding te benutten of agglutineren tot toe de voorgeschrevene breedte van de grondslag. Als materieel kan volledige gebruikte zijn firma drevesnovoloknistye borden (TDVP). Hoogtepunt en de breedte van de kleerkast de mogelijkheden stelen van de huisvestingen vast. Als de vraag is dat hoge toe te rusten corridor in oud appartement, wordt aangeraad vanboven om karniz en om stellazh beweeglijk leix op het hoogtepunt 200 cm te maken, in de verbinding met dan noodzakelijk te nemen in de gewicht verantwoorden van bemande met de kleerkast. De kleerkast diepte moet gaan op over 25-30 treffen Hoekige correlatie kan worden op de grondslagen met behulp van gietvorm overgeboekt. De gesuggereerd door ons afscheiding van de kleerkast het is mogelijk, sommige, beschouwen op, op welke wijze een van varianten. .

In de begeerte, dozen over het algemeen kunnen worden dvertsami ongedeeld of plooi-back gemeubileerd. Planken en bokoviny moeten gelieerd met behulp van shkantov zijn, omdat, als wil wordt otkatit kleerkast genodigd hebben, noodzakelijk om in de rekening en het gewicht te nemen. Voor opkweken muur wordt gebruik firma drevesnovoloknistuiu bord aangeraad aan. Ze koopt bijzonder rigidness, als de glaswaar van de kleerkast, alsmede verticaal en transversal grondslagen strak worden tussen elkaar shurupami gekoppeld. .

Om te sluiten roliki, van node zijn voorafgaande nakleit plintusnuiu grondslag. Echter ze moet van zodanig breedte zijn, om tussen seksen en lagere zoom verbleef anderse zuivering 1 - 1,5 cm.

Als in de corridor meerdere nish, gesloten zanaveskami dat hoek, waar tabakspijpen verblijven, het is mogelijke ook nog zadrapirovat zanaveskoi povesiv zijn aslant hoek. .