mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Bezoekende kaart van battens

Op onze verkaveling algemeen er is barriere. Belangrijkste het taak, sommige, houdt in in die, om te toegang sluiten door vreemde naar de personen. En op gelijke tijdperk, op het deel van straat schermen moet op gelijke tijdperk decoratieve functies volbrengen. Omstreeks dit deel van de barriere van onze verkaveling met betrekking tot zowel leden van de toegang als zullen toespraak in dit hoofdstuk rijden. Barrieres, doorgaans, bestaanan uit losse stadsdelen lang 200-250 cm, poosje barriere onderdelen op de stadsdelen met behulp van colonnes. Als barriere vast materiaal, los het onderdeel paren met behulp van gelijke colonnes stellen ab intra in. In laatst geval de stadsdelen van schermen privertyvaiutsya shurupami ab extra horizontaal naar speciale krepezhnym apparaten of naar de zelve colonnes. Wanneer colonnes zijn razdelitelnymi eerste beginselen, worden metaal bracings gegolden.

Niettemin later materie wordt exclusief naar de diverse mogelijkheden van de laatste compositie van de barrieres verkleind. Eerst voorbeeld (wordt op oppere schilderstuk) exemplifies de meeste demurrage en de meeste traditionele variant van de laatste compositie van de barriere geportretteerd. Op twee transversal grondslagen pribivaem door de draadnagels door de eenvormige intervallen van shtaketiny barriere. Zelve planki breedte hebben op omstreeks 5-8 cm, lijvigheid 2 cm en hoogtepunt 150-160 cm. In dit geval en in andere gevallen de decoratieve basis van laatste compositie is oppere zoom planok. Kunnen beveled planki van buiten of asquint srezat hen van zijn zowel leden acuminating boven, als het is mogelijk zakruglit of, als treffen ab extra aan, srezat asquint enerzijds, om acuute hoek vormde. .

In alle dit, de gesuggereerd door ons varianten barriere bijzonder type koopt, zijnde verschuldigd naar wat anders ordende tortsovye zomen met betrekking tot kleur worden van tegen de achtergrond alle barriere onderkennen. In tweede voorbeeld wij willen proberen om tekort in de verdisste te vervormen: Wij willen nemen van brakovannye planki barriere, willen bekorten hen en willen aanhechtsel op derd planku verstrijkend rond de middelmaat van. Whereat barriere heeft werkelijk effektnyi type. .

Derd voorbeeld (middelmaat schilderstuken): Als colonnes willen nemen metallieke houders (welk algemeen zijn gebruikt voor de verbinding gefabriceerd door industrieele methode metaal otsekov). In onze geval vet battens privertyvaiutsya overeind op de zijdelings bracings. Op deze battens in zijn zwenk privertyvaiutsya dan transversal grondslagen. Hen het is mogelijk een gebeten rassredotochit, als gemerkt in onze voorbeeld, maar het is mogelijke en sdvinut back naar teruggevonden. Distantier tussen metallieke houders moet 2sm niet overtreffen om barriere was tamelijk stabiel. Transversal grondslagen moeten breedte kleinst mogelijke hoeveelheid 12-15 cm en lijvigheid 2 cm hebben. .

Als de principled model van de laatste compositie van de barriere misschien variant geportretteerd op de middelmaat schilderstuken. De constructie van de poort, de gesuggereerd op de middelmaat schilderstuk aan de rechterzijde, wordt gelijke grondbeginsel gebaseerd op. Het is complementarily, als decoratieve eerste beginselen en voor versterkend van de constructie, pribivaiutsya door spijkert pleinen van de grondslagen, daardoor wat schijnt roman knippatroon. In de begeerte, deze laatste compositie kan worden op alle barriere overgeboekt. .

Laatst voorbeeld wordt toegedacht amateur welk kan volledig nou en de residuen van materieel benutten. Als belangrijkste basis sooruzhaem glaswaar welk met betrekking tot vertikali schift op meerdere onderdelen en bij wie (afhankelijk van beschikbaar materieel) worden met betrekking tot vertikali en de omlijning van de batten van diverse lengte ingeschoven. Verbinding helemaal onderdelen wordt vnakhlestku uitgevoerd, naam, zodoende die zijn voorafgaand in ieder geval uitstekend slechts styki. Afstanden tussen los plankami moeten zodanig, zijn om barriere op de hele volbrachte de basic functie sluiting toegang voor postoronnikh. .

Изobрafeнный нa ceрхнem рhcунke зaboр coedhняet c cebe dce hз oпhcaнных coзmofнocteй oфoрmлeнhя. И рhcунka chdнo, hto зdecь hmeюtcя boльшhe coзmofнocth dля camых рaзлhhных caрhaнtoc. И eщe odнa рekomeнdachя dля oфoрmлeнhя зaboрa нeboльшogo cadocogo уhactka: Mofнo (ocobeннo ecлh нeckoльko нeboльшhх уhactkoc рacпoлofeны cdoль doрogh) obъedhнhtьcя c cocedяmh, htobы cdeлatь, нackoльko coзmofнo, edhнoe пo cthлю oфoрmлeнhe зaboрa.
Geportretteerd op oppere schilderstuk barriere koppelt in zichzelf twee van de beschrevene mogelijkheden van laatste compositie. VAN de schilderstuk uitstekend die hier er zijnen ruimere mogelijkheden voor de meeste diverse varianten. En andere aanbeveling voor de laatste compositie van de barriere van kleine verkaveling: Het is mogelijk (vooral als meerdere kleine stadsdelen bevinden zich langs de rijweg) stelen met buren samen, om te maken, tot mogelijk, gemeenschappelijk met betrekking tot stijl de laatste compositie van de barriere.