mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Rechtbanken, spinki en svetilniki

Verschillende mensen verschillende vereisten produceren naar het gerief van het appartement. Een doel op die, om de toerusting van de kamer was bar en praktichnym, ander betalen belangrijkste aandacht om en comfort te troosten. In elk geval bestaat menigte melochei welk door wat dat afbeelding de algemene dampkring betreffen van onze appartement en in aanzienlijke graad vaststelen, naskolko gezellig wij ons erin voelen. Bevatte in dit hoofdstuk van het voorstel met betrekking tot toerusting en de re-toerusting van residentiele huisvestingen worden naar daarover, gemeubileerd om privnesti erin ergens toe natuurlijk, buiten de geslagene paadje. Om dit werd met de kennis materies uitgevoerd en thema's maakten door uw hands, geleken prachtig en solidno, bieden aan uw aandacht meerdere stilizovannykh producten welk bijster nou worden niet enkel in het appartement aan maar ook in de tuin gezien.

Eerst voorbeeld aanslagen benuttend van battens welk wij brengen naar de muren aan en puskaem om de kamer of stelen beschikbaar in een hoek. Op oppere schilderstuk onze project wordt tamelijk grafische voorstellng geportretteerd. Het doel van adapterend van zodanig battens houdt allereerst in in die, om te muren bepalen in de kamers van de verwondingen van spinkoi stoel of zetels. .

Het is sommige, battens gezind met betrekking tot muur om de kamer of innemend onderdeel zijn, presenteren niet van bijzondere decoratie voor de huisvesting. Daarvandaan is aanraadden aan regelen hen hoe decoratieve zoom. Met het dit draaien op uitzicht battens op de muur plaats in twee toerbeurt, op enkel afstand overheen andere een of anders uit. Tussen battens en muren andere consolideren, klein battens (treffen Middelmaat schilderstuk op de gelaten), om belangrijkste battens niet prilegali naar de muur back naar teruggevonden. Deze smal battens samen met belangrijkste worden shurupami naar de muur door een en gelijk van tevoren geadapteerd in de muur plastic shkanty geschroefd. Als om battens door de verf te schilderen, bijstere inktkoker combineerde zodat verdrinken met de algemene kleur van de muur, als vroeg als kan worden interessante kleurig uitwerking gekregen. Decoratief shurupy maken onze oprichting van het mannelijk lid bewerkte. .

Onze tweede voorstel is lage rechtbank. Ze wordt van zeer vet materieel gefabriceerd, en zijn kan gebruikte residentiele huisvesting zijn alsmede in de tuin. Een aanvang nemen hoek en half nakrytaya porolonom, rechtbank dient niet enkel voor de zitplaats maar ook maakt deels rol podstavki beneden de doos met de kleuren of televizor waar. .

Hoe om rechtbank, bijster nou uitstekend van onze schilderstuk (middelmaat aan de rechterzijde) te maken. Als benaderen afmeting wordt de lengte van De rechtbank - 140 cm en breedte - 70 cm gegeven; Hoogtepunt moet 40 cm niet overtreffen. Vet lager nozhki worden met tsargami en poperechinami ondergebracht. In onze voorbeeld poperechiny verstrijken lager nozhki naskvoz. Voor versterkend van de constructie poperechiny voegen vet, door longitudinal batten aaneen. Van boven op noodzakelijke breedte wij schroeven Grondslagen door de lijvigheid 2.5-3 cm, rekenden voor de zitplaats uit. Onnodig om te zeggen die alle zomen moeten skrugleny zijn. .

Onze derde voorstel beroert lamp welk assorts met de thema's gepresenteerd in dit hoofdstuk. Op onze lagere schilderstuken jullie zien gerede lamp (aan de rechterzijde), alsmede de details van de constructie samengestelde uit vier splochennykh grondslagen samenstellende uitwendige glaswaar, vier kegelvormig srezannykh, van op de hoek stellen onbuigzaame basis en podvesnoe apparaat koppelende constructie met het plafond in. In de doos bewoont verbinding tussen lamp en etende bedrading. .

Dit lampovuiu constructie kan worden bakhromoi van biserinok, van van hout of plastic blobs versierd; Prachtig lijken en badmintonnen vogelstand van het doek met brindled schilderstuk. Alle eerste beginselen van de decoratie worden slechts op de lagere zoom van ruime glaswaar gesteld beschikbaar. Whereat voortvloeit te zijn zeer voorzichtig en om toe te schouwen die, om decoraties werkelijk constructie versierden, veeleer dan maakten zijn laf. Op onze uitzicht, lamp, in geen geval tvloeit krasit voor, en kan worden leix moreniem begrensd, na wat om alle constructie door achromatic vernis te dekken.