mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer rechtbank wordt door de kleerkast

Dikwijls in kleine huisvesting wordt vele plaatsen genodigd hebben, om te stellen beschikbaar de meeste diverse thema's. Dit misschien in kinder kamer, krytoi verande of op de dacha. In onze voorstel kan zijn op gelijke tijdperk variant beschouwde, hoe om plaats voor de zitplaats uit te rusten. Daarvandaan wij willen aanraden soorudit met het dit draaien op uitzicht rechtbank uit. In onze geval ze bestaaatt uit drie dozen op rolikakh. In de begeerte deze onderwerp van het meubeltje kan zijn aankondiging libitum verlengde of om in te krimpen. Constructie aanblik zeer stijlvol, omdat wij benutten voor de fabricage van de zitplaatsen van de rechtbank uitgesproken vet battens.

In de eerst plaats sooruzhaem ontzagwekkende glaswaar. Op de blauwdruk (op de bodem op de gelaten) ze wordt gleuf gezwicht. Vier nozhki bestaanan uit diep, handig voor de zitplaats rum, hoogtepunt welk stileert op omstreeks 42sm. De zitplaats diepte wordt vastgesteld vertrouwend nadobnosti, niettemin moet niet overtreffen 50-60 treffen Glaswaaren paren met betrekking tot hoeken vnakhlestku en strak worden aangeplakt. Tussen komen hen anders battens van gelijkaardige lijvigheid binnen. Zij paren met de glaswaar met behulp van shkantov. Het is op de bodem omlaag door rond 15 cm gesteund, in de glaswaar zijn voorafgaand introduceren batten. Dit batten op gelijke tijdperk is stoporom voor kweken rolikov ingebouwde dozen op. .

Achter op de glaswaaren op het hoogtepunt op omstreeks door 8 cm draadnagels pribivaetsya batten, waarbij belated rechtbank het is mogelijk peredvinut door de plint. Aan de rechterzijde en op de gelatene ab extra wij obshivaem glaswaar door doordringende grondslagen, firma drevesnovoloknistymi borden (TDVP) of door doordringende drevesnostruzhechnymi borden (DSP). (Niet zich vergeten om achter vyrez voor de plint te maken!). Battens voor de zitplaats zijn bedded dicht bij elkaar, zomen van boven skruglyaiutsya, en los battens af vanboven worden naar de glaswaar geschroefd. Met behulp van zenkera preliminarily zijn beveled openingen beneden shurupy, om hoofdletter shurupov ontpopte zich onderaan vlak planok. .

Op het hoogtepunt gedoornd privertyvaem naar de muur met behulp van shurupov en shkantov een of meerdere battens. Ernaar kan worden podushechki beneden spinu aangebracht.

Yashchichnye constructies worden van het materieel door de lijvigheid 2 cm, bijvoorbeeld, van de borden van oud meubeltje, DSP en t gefabriceerd. D. Hen kunnen worden ingezameld en van breed battens met betrekking tot de grondbeginsel van gebruikelijke dozen. Voorste borden podognany zo exact die slaan tussen glaswaaren dragen op ingeschoven van boven sdvinutye back tsargi, van beide leden zitplaats precies tussen glaswaaren, en op de bodem niet dokhodyat tot toe seks leix op elk millimetry. .

Dozen moeten zodanig ruimer zijn, om achter de zij beeindigd leix voor de zelve grondslag van de glaswaar, en op de bodem overvloedige kamer verbleef voor de verkaveling rolikov. Van boven moet van stolko plaats zijn, om het is mogelijk was om fort dozen ingestellen. Deze afmeting noodzakelijk, omdat opkweken roliki moeten overheen voorste halsstarrig plankoi opstijgen. Daardoor deze dozen in de gelijkheid van hen buiten stoporyatsya op lager poperechine, en in zadviganii hen back voorste roliki natalkivaiutsya op poperechinu. Op de blauwdruk (op de bodem aan de rechterzijde) deze grondbeginsel grafisch wordt in sechenii gemerkt. .

Dozen, afhankelijk van materieel, paren op yashchichnykh breeuwt, skolachivaiutsya door de draadnagels of splachivaiutsya shurupami, poosje shurupy moet zijn voorafgaand bepaalde decoratieve functies volbrengen. Niettemin wordt aangeraad, om voorste bord was gelieerd met lateraale muren met behulp van van hout shkantov. Furnitura wordt zodoende, geselecteerd om in de rechtbank toepassing niet natykatsya op de hengsels. Better alles met het dit uitdraaien op uitzicht heeft gelijk voor zacht materieel, bijvoorbeeld, leder, ontzagwekkende veter en dat lijkend op. In benuttend van diverse materieel wordt verf meubeltje, aangeraad aan om impart naar haar gemeenschappelijke en prachtige verschijning. .