mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Aanvankelijk kolybel, later krovatka

En wat jonge moeder wil niet, om in de kamer was een gebeten romantiki? Kolybel voor baby in complete graad correspondeert deze afbeeldingen. Niettemin gebeierd kolybel toepasbaar leix voor de eerst maanden ervan bestaan. Wanneer kind begint om bovenop te worden, het krovatku voortvloeit om te adapteren.

In onze voorbeeld kolybel en krovatka praktisch worden gepaard. Te maken van eerst seconde stileert niet van bijzondere arbeid en eist niet wat die bijzondere uitgaven op. Leix okruglye lager kolodki vervangen op strak vast podstavki, en onze chado kan het bloed in het dit gering tsarstve ontwikkelen, niet verdragende last naar de ouderpaar door de pogingen om van kolybeli te vallen buiten. .

Aanvankelijk willen ouwehoeren constructie krovatki wezen generaal voor beide varianten. Als belangrijkste eerste beginselen naar ons noodzakelijke twee borden van gelijkaardige afmeting voor voorste en kweken spinok op en twee glaswaaren met bokov, amalgameren van beide leden door battens of doellatten. De afmeting van dit belangrijkste onderdeel kunnen varirovatsya met betrekking tot lengte, tussen 120 en 140 cm en met betrekking tot breedte - tussen 6o en 70 cm. Voor tortsovykh de kanten better van allemaal gekomene boven fanernye borden door de lijvigheid niet minder 2-2, 5 cm. Kunnen gebruikte ook drevesnostruzhechnye borden (DSP) of glaswaaren, okleennye van beide leden door de firma drevesnovoloknistymi borden (TDVP) zijn. .

Kanten, worden van battens door de lijvigheid gefabriceerd, kleinst mogelijke hoeveelheid door 2 cm en breedte 7-8 cm, amalgameren in de glaswaar. Verbinding wordt uitgevoerd met behulp van breeuwt en proushin of vnakhlestku. In agglutination noodzakelijk om naar op te letten die, om glaswaaren bylitochno op juiste hoeken en voor de inname van de kleefstof bevonden zich op quitte bovenaards.

Glaswaaren voor lateraale onderdelen vymeryaiutsya zodoende, om op de bodem zij waren op de hoogte van het bed-hoofd (consistent met andere tortsovoi onderdelen), en af vanboven waren onderaan door rond 5 cm. .

Verticaal reechnye verbindingen worden in de vorm van de afrastering uitgevoerd en ontwikkelen op gelijke tijdperk decoratieve basis. Met het dit uitdraaien op uitzicht meerdere mogelijkheden bestaat. Het is bijvoorbeeld, battens precies worden in de glaswaar ingeschoven en paren met zijn lange onderdelen met behulp van breeuwt of shkantov of consolideren later ab extra. In het eerst geval van batten worden met de glaswaar aangeplakt. In het tweede geval van batten op de einden vypilivaiutsya door rond 2,5 cm en gekomen voorwaarts ab extra. Protrusive onderdelen tvloeit van boven en onder groot skruglit of zavalit voor. Distantiert tussen vertikaale onderdelen moet zijn niet meer 5-6 treffen In de schikking van battens ab extra nader naar de kleefstof zijn gebruikt spliushchennye shtyri welk tuigeren battens, de uitbouwing dragen van de stabiliteit van de constructie bij indien, als temperamentnoe chado zal wedervaren, naskolko strak liggen battens vast. (De bonnets van de draadnagels, sommige, whereat utaplivaiutsya, en vormde openingen zashpaklevyvaiutsya.) .

Lateraale kanten strak paren met tortsovymi met behulp van shkantov. Het is tevens, voor ruimere betrouwbaarheid wordt repare constructie op de bodem en boven, vrezannymi in de spant ugolnikami aangeraad aan. Alle die moet zijn maakte zeer keurig, om compleet om toevalligheid te verdrijven wat kind later poranitsya omstreeks wat-nibud arris of raming. Met het dit draaien op uitzicht noodzakelijk uit, om alle zomen en hoeken waren nauwelijks skrugleny, en dan zavaleny met behulp van melkozernistoi nazhdachnoi krant. Seks krovatki wordt volbracht van de grondslagen door de lijvigheid 1,5 cm welk zijn bedded op privernutye shurupami naar lateraale kanten lager battens. .

Okruglye lager kolodki voor kolybeli erbuit snijden van de spant lijvigheid niet minder 3 cm, poosje zakruglenie moet molteken zijn, om kolybel in raskachivanii zijn kantelde niet. Deze onderdelen, ook, net zo paardenstal kolodki welk pridut hen op de wijziging, paren met het bed-hoofd (consistent met andere tortsovoi kant) met behulp van shkantov. Hoogtepunt dit kolodok - op omstreeks 25 cm en, hoe als vroeg als wordt naar gezegd, zij moeten zeer stabiel gaan, over dan schilderstuk beleeft op de bodem op de gelaten.

Изobрafeнный нa рhcунke caрhaнt demoнctрhруet eщe odну coзmofнoctь oфoрmлeнhя bokochн kрocatkh. Ēdecь ceрthkaльныe рeйkh kрeпяtcя нa рamу лhшь cнaруfh. Pрacda hз-зa ccoeй toлщhны oнh cыgляdяt нemнogo toпoрнo. Odнako эto mofet cпocobctcocatь h cthлhзocaннomу oфoрmлeнhю kрocatkh, ecлh нaпрhmeр, cmecto okрackh octachtь нetрoнуtoй ectectceнную фaktуру dрecechны hлh уkрachtь toрcocыe ctoрoны cыfhgaнhem пo deрecу.
Geportretteerd op de schilderstuk variant de andere mogelijkheid demonstreert van laatste compositie bokovin krovatki. Hier vertikaal battens krepyatsya op de glaswaar leix ab extra. Waarheid wegens de lijvigheid zij aanblik een gebeten toporno. Echter dit kan en stilizovannomu laatste compositie krovatki bijdragen, als bijvoorbeeld, voor het schilderstuk om de pristine natuurlijke Bill van de kavels van de spant toe te laten of om tortsovye kanten vyzhiganiem met betrekking tot boom te versieren.