mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Badkamer ook misschien gezellig

In ieder appartement de huisvestingen bestaan van totaliter bepaald purposiveness. Een van zodanig huisvestingen is badkamer met de badkamer, stiralnoi machine, umyvalnikom en unitazom (in het boek wordt de variant van de badkamer met gecombineerd hygienisch direct toegankelijk) beschouwd. Nu vraag schijnt: Wat kan zijn maakte, om impart naar de badkamer gezellig type? Zijnend verschuldigd naar enkel melocham, kan worden generaal uitgestreken, leegte elk hersenschim, indruk, en op gelijke tijdperk om zeer nuttige dingen te vestigen. Het belangrijkste doel van alle onze handelingen is optimale toepassing dit, van meestal strakke huisvesting.

Om met te beginnen, noodzakelijk om de plaats re-toerusting beneden de kinkhoorn en erover, te bepeinzen alsmede tussen toilet en het overblijfsel van het deel van huisvesting. .

Beneden de kinkhoorn, doorgaans, kosten emmers en lijkend op posuda. Wij willen laten hen er en rusten beneden de kinkhoorn gering stellazh toe, als beschreef op de schilderstuken aan de rechterzijde. Dit wordt in de volgende weg uitgevoerd: Twee rechtopstaand kostende grondslagen (hoogtepunt en diepte worden vastgesteld door de afmeting kinkhoorns) paren zijn voorafgaand (oppere schilderstuk) en achter (lagere schilderstuk) met behulp van transversal battens. Op het hoogtepunt van de emmers (plus 5 cm), hoe transversal verbinding, ligt de plank vast, kweken muur welk dichtbegroeiden door de firma drevesnovoloknistoi bord op. Dit bord gaat meestal op de hoek van boven onder, om inner laatste compositie stellazha correspondeerde de kinkhoorn profiel. Bovenste batten op gelijke tijdperk speelt rol gericht voor de gering zanaveski. .

Constructie zadvigaetsya beneden schillen. Indien instandhouding zijn het is mogelijk met gemak vynut back.

Alvorens schilderstuk wordt spant, voor de vermijding invloeden erop syrosti, capitally proolifit aangeraad. Dit betr ook naar alle gelijkaardige constructie constructies van de spant.

Overheen de kinkhoorn laten wij om spiegel, polochki voor de knapheid cultuur, te hebben alsmede gesloten shkafchik. .

Met het dit uitdraaien op uitzicht wij richten shkafchik door de diepte 15-20 cm, lagere plank welk in twee tijdperk de lengtes ervan breedte op. Daarmede op gelijke tijdperk wordt polochka voor de spiegel gewonnen. Gelatene muur shkafchika eenheden met de huik skvoznymi dichtbij breeuwt. Juiste muur eenheden met lager shkantami, en met de top ook door skvoznymi breeuwt. Dverka kleerkast in het algemeen vkladnaya of waybill. Inner afscheiding poperechinami is aangewezen op uw persoonlijke wensen. Kweek muur krepitsya shtiftami met ingestellen ab intra plankami op. Naveshivanie shkafchika wordt door de methode bedekt-boven podveski met behulp van kriuchkov komend het transversal grondslag verricht. Het is zonder de twijfel, noodzakelijke spiegel podveshivaetsya in de hoek tussen lagere grondslag en shkafchikom. .

Derd voorstel aanslagen gering bulkhead schiftende tualetnyi hoek van het overblijfsel van de huisvesting. Op de planken van bulkhead algemeen resideert de gering bespreken van de serveten, knapheid cultuur en dat lijkend op. Voor bulkhead stellen rechtopstaand vette doellat in of chetyrekhkantnyi bolster, krepyat naar de muur op shkantakh grondslag door de breedte 10-15 cm en koppelen doellat (of bolster) en grondslag poperechinami. Voor striemend van de grondslagen van de planken om te versperren of chetyrekhkantnomu bolster privertyvaiutsya shurupami ugolniki of, door overeenkomstige prosverlennye openingen, worden shkanty of metaal schuifsloten ingeschoven. Erop dan en opiraiutsya planken. .

In de vertikaale afscheiding van de losse planken van de grondslag paren met shkantami. Om prochnost dit, vergelijkenderwijs gemakkelijke, de verdeeldhei brengende huisvesting van de constructie werd niet enkel met behulp van vorming polochki poporechnykh verbindingen bevoorraden, noodzakelijk betrouwbaar om lager doellat (of chetyrekhkantyi bolster) met de seks en plafond van de huisvesting te koppelen. Dit algemeen wordt met behulp van shtyrei die vmazyvaiutsya samen met verdunning van alabaster of uitgevoerd, als gelaten de mogelijkheden van het plafond en seks, is ongedeeld zabivaiutsya.