mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Balkon-kamer erbuit-van de -deuren

Balkon voor vele hedenen begroeten kamer erbuit-van de -deuren, waarbinnen gunstige weersgesteldheid het is mogelijk in het genoegen gedrag vrijje tijdperk. Het is tevens, dit zeer handig, van de bedaard ugolok appartement, bij wie kan worden leerprogramma zittingsperiode of zoiets bezonken. Hiertoe is aanraadde aan vestigen hier overeenkomstig meubeltje welk zonder de moeilijkheid het is mogelijk pereoborudovat in lange tafel voor de borrel met vrienden van of diner in family circle, niettemin zodanig tafel is zeer handig en voor uitgeschrevene kranten, en voor de voerend van de les taken over het algemeen.

De meest van de balkons wordt gebouwd zodat alles verblijvend erop, tamelijk bijster nou wordt van directe invloed nepogody verdedigd. Deze omstandigheid wij in de eerst plaats en nemen in de rekening in het meubeltje aanmaak voor het balkon. Met andere woorden, wij kunnen materieel weerstaande indirecte invloed syrosti benutten. Niettegenstaande het dit, better om, met betrekking tot minder afmeting, de vlakken van de borden, consistent met beide leden door de plooi-back dverki de stratum van vodoottalkivaiushchego compositie te dekken. .

Nu willen spelen de tafel constructie toe. Belangrijkste het onderdeel bestaaatt uit twee borden. Voor hun aanmaak kan worden versterkt materieel genomen, agglutineren grondslagen of drevesnostruzhechnye borden (DSP). De lijvigheid van alle borden en andere onderdelen stileert 2 cm. Diepte stoleshnitsy - op omstreeks 50 cm., Breedte - 100 cm; Het algemene hoogtepunt van de tafel stileert 70-75 cm. (Whereat voortvloeit om in de rekening te nemen die verlengen tafel plooi-back bord in gebruikelijke toestand zal dubbel bovenste bord, en daarmede algemeen hoogtepunt wijzigingen op het bord lijvigheid vormen.) Afstand tussen stoleshnitsei en door lager bord moet stileren, met betrekking tot minder afmeting, 25 cm, om in deze hiaat het is mogelijk was geschikt om zodanig noodzakelijke materieel te stellen beschikbaar, hoe boeken zijn en dat lijkend op. Als het is duidelijk van de schilderstuk, het deel van tafel wordt geschift en zijn voorafgaand gesloten. .

Correlatie whereat zodanig: Op omstreeks drietal vijfde componeren ontluiken onderdeel en twee vijfde - gesloten. Kweek op, zijdelings en middelmaat muur (voor de verbinding van beide borden) splachivaiutsya met behulp van shkantov. Totaliter eiser ofs meubeltje tvloeit om kleefstof koude otverzhdeniya voor, aan te dienen omdat het vooral ustoichiv tegen atmosferische invloeden. Natuurlijk, kunnen worden onderdelen met behulp van draadnagels en shurupov, utaplivaya hen gekoppeld. Bleef van de opening tvloeit zashpaklevat voor. Het is over het algemeen, meubeltje kostend in onze kamer erbuit-van de -deuren, wordt aangeraad aan dek door de verf welk zal zijn fortitude naar atmosferische invloeden tillen. .

Nozhki tafel welk met betrekking tot onze afmeting moet hoogtepunt 50 cm hebben, tvloeit om van elk meere dicht materieel voor, door de lijvigheid op omstreeks 3-4 cm te fabriceren. In de diepte stoleshnitsy 50 cm voor de diepte nozhek tamelijk 35-40 cm. Voor de wisselborgtocht van betrouwbaare stabiliteit de verbinding van hen met lager bord moeten door alle middelen worden met behulp van vet shkantov uitgevoerd. Plooi-back dverka in het juiste deel van tafel wordt aangebracht om zoom royalnoi door de lus te verlagen en wordt magnetisch zashchelkami toegerust. Dit afgesloten onderdeel wordt voor de slaand van aan het werk materieel voor de dag benoemd. Ze, sommige, kan openblijven. In elk geval lateraale en tussenpersoon muur van node hoe staande eerste beginselen zijn voor bovenste bord. 000000 .

Met behulp van zijdelings plooi-back bord de lengte van de tafel kan vdvoe, uitbreiden zodat achter zodanig tafel totaliter overvloedige kamer voor chetverykh. Plooi-back bord gelijke lengte, als stoleshnitsa, sboku krepitsya royalnoi door de lus en bevindt zich op strak amalgameren met de muur van het balkon met behulp van shurupov vet batten. Wordt aangeraad strak te koppelen stolik met de muur van het balkon shtyryami (het is aanbevelenswaardige om hen beneden lager bord te stellen beschikbaar, om zij, met betrekking tot mogelijkheid, vernietigden niet in de ogen). .

Pрedctacлeнный нa рhcунke ctoл c otkhdнoй dceрkoй, рaзуmeetcя пodхodht h dля detckoй komнatы, c kotoрoй dcoe deteй cmogуt odнocрemeннo cыпoлняtь domaшнhe зadaнhя. Beз bokocoй otkhdнoй плhtы h c нofkamh cыcotoй прhbлhзhteльнo 20 cm эtу koнctруkchю mofнo hcпoльзocatь kak detaль c прhхofeй пod boльшhm зeрkaлom.
Presenteerde op de schilderstuk tafel met de plooi-back dverkoi, beslist komt boven en voor kinder kamer, bij wie dvoe kinderen kunnen op gelijke tijdperk volbrengen thuis opdrachten. Zonder de zijdelings plooi-back bord en met nozhkami hoogtepunt op omstreeks 20 cm deze constructie kan gebruikt op welke wijze detail in prikhozhei beneden ruimere spiegel zijn.