mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wapen-stoel-kachalka in de tuin

Naar jullie nooit werd vangst ons op bedragen wat jullie worden op de stoel gezwiept? Op kinderen dit wordt meer frequent, ja dit en niet verrassend gezien: Met betrekking tot vergelijking met volwassene hun heugenis omstreeks loshadke-kachalke helemaal recent. Niettegenstaande het dit, naar en mensen tamelijk van solidnogo leeftijd genoegen draagt tijdens recreatie een gebeten pokachatsya. Whereat kan worden, en elk dit prettig verslappen. Evenmin ene normale stoel lange deze wil niet weerstaen en eerlang razoidetsya met betrekking tot alle shvam, wat ontzagwekkend het evenmin was. Niettemin tot toe deze wij, sommige, niet doidem. En als naar jullie (die totaliter waarschijnlijk) regelen niet te vernemen in mebelnom winkelen arm-stoel-kachalku voor uw verkaveling, niet worden beproevd: Zodanig kachalku kan zijn maakte en zelve. Ze, zoals, zal niet zo vlot wordt, hoe pokupnaya, niettemin aan een evenwicht belangrijkste, vergast om in de oscillatie erop zenuwen gekalmeerd. Daarvandaan in elk geval zodanig kachalka handelswaar voor de recreatie van de persoon van elk leeftijd - en oud, en gering.

Omdat arbeidsvermogen en bloed op verschillende mensen diverse, voor de aanmaak wordt gesuggereerd variant kachalki met ontzagwekkende stabiele constructie welk elk zaakkundige magister kan van gebruikelijk battens waarmaken. Basis onze "loshadki-kachalki' stileren polozia - van twee zakruglennykh de homp van vette grondslagen of doellatten door de lijvigheid 4-6 cm en breedte 15-20 treffen Als materieel hiertoe kan gebruikte de pijnboom spant zijn. Firma spant, bijvoorbeeld, beuk of eik kan dolshe dienen, niettemin om zijn veel meer moeilijk te vergasten, en genoegen, waarmee is maakte onze arm-stoel-kachalka, moet niet pererastat in zware podnevolnyi arbeid overheen artikel trakteerde van de vervaardiging. .

Het is in elk geval, polozia alsmede het overblijfsel van het materieel voortvloeit voorzichtig om te kiezen, om beschikbaar suchki niet maakte spant onzeker, en als niet naar scheen toevalligheid welk kachalka poprostu zal aanbreken. In zijn aanmaak voortvloeit om zich te beraden wat in de tuin op het dit kachalke zal niet enkel volwassene maar ook (samen met vader of moeder) de gedeputeerdeen van de zelve jonge generatie van het gezin bengelen. Het is allereerst, als aanknopingspunt, willen melding de afmeting van de constructie. .

Hoogtepunt, eigen, zetels (ontlenen aan oppere zoom polozev) stileert, op omstreeks 42 cm. Het hoogtepunt van armrests misschien koos individueel; Ook betr en naar spinke kachalki. AanWees schilderstuk hoekige correlaties in kantelen, met betrekking tot mogelijkheid, moeten niet worden overtroffen, omdat dit verlaagt prochnost en stabiliteit kachalki, en in de oscillatie erop kunnen zonder de moeilijkheid gekanteld zijn. Het is tevens, tvloeit bijstere inktkoker om correlatie tussen hoogtepunt zetels voor en door generaal lengte polozev uit te balanceren. .

Lijvigheid planok gebruikt voor wapenen-stoel-kachalki, moet kleinst mogelijke hoeveelheid 3kh6 cm in poperechnike zijn. Zitplaats, spinka en armrests, alsmede houder voor de voeten worden van het materieel door de lijvigheid, kleinst mogelijke hoeveelheid, 2 cm gefabriceerd. Als het is duidelijk van de schilderstuk, aanvankelijk fabriceren polozia. Verbinding tussen hen wordt in de plaatsen uitgevoerd, waar worden nozhki zetels ingeschoven. Nozhki presenterend vet battens, paren dichtbij breeuwt met poloziami. Het is tevens, deze verbinding voor de zetel en achter het het heeft nastil van de grondslagen. .

Zelve met betrekking tot zichzelf de constructie van de zetel bestaaatt uit beide verbindingen. Voorste nozhki worden meerdere hoger boven getild, omdat zij op gelijke tijdperk de houder legen van armrests voor. Losse onderdelen in de plaatsen van de verbindingen paren vnakhlestku. De verticaal battens van spinki zetel worden shurupami boven met battens zetels, en onder met poloziami gekoppeld. Alle transversal verbindingen voor de zitplaats en spinki privertyvaiutsya shurupami hieraan karkas (whereat shurupy utaplivaiutsya). Andere principled waarneming. Stabiliteit in dit geval van vazhnee knapheid. Als onze arm-stoel-kachalka een gebetene onhandige, tussen bomen en bosje dit is niet het geval strepen in de ogen, omdat schilderden in brindled toonen, het aanblik als vroeg als verreweg izyashchnee. .

Camo coboй рaзуmeetcя, hto эto kрecлo-kahaлkу mofнo hcпoльзocatь c cadу toльko нa tceрdom ocнocaнhh. gaзoн ot нagрузkh h c рeзульtate dchfeнhя kahaлkh bуdet hcпoрheн. Ha cхeme cлeca пokaзaны c рaзрeзe ocнocныe hacth koнctруkchh, kрecлa-kahaлkh. Pрh эtom eщe рaз obрaщaetcя cнhmaнhe нa прachльнoe уgлocoe cootнoшeнhe.
Onnodig om te zeggen die deze arm-stoel-kachalku kan gebruikt in de tuin slechts op ferme stichting zijn. Grasveld van de rekening en als gevolg motie kachalki zal geknoeid worden. Op de blauwdruk op de gelaten worden in de gleuf de belangrijkste delen van constructie gemerkt, wapenen-stoelen-kachalki. Whereat opnieuw opleten om hoekige correlatie te corrigeren.