mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Lucht en ontsteken zonder komarov

Die wil niet, om het appartement werd volledig nou geventileerd? En vooral in de hartelijke tijdperk van jaar. Niettemin om whereat niet melig doen vliegt en komarov. In de huisvestingen, waar kleine kinderen verblijven, dit vooral noodzakelijk met betrekking tot hygienic aanleidingen. De meeste upotrebitelnym faciliteit vandaar vandaag, als voor, is marlevaya rooster op het venster. Niettemin hier er is een tekort hield in in wat noodzakelijk ook frequent om los te branden en om tweede glaswaar op te hangen, anders zo venster is ongedeeld zal niet gesloten worden. Echter nut, zonder de twijfel, deze kleine ongemakken compenseert.

Geportretteerd op onze schilderstuk de varianten van het windows, zatyanutykh marlevoi door het rooster, zich speciaal worden voor sadovogo cabine beschouwd, maar op dezelfde manier hen kunnen worden toegerust en voor het appartement., Waarheid, whereat noodzakelijk om bijzondere aandacht te betalen die, om glaswaaren met betrekking tot kleur bijstere inktkoker gecorrespondeerd venster en ontwikkelde niet van de duidelijke plekken van de tegen de achtergrond het overblijfsel van het windows van huis of residentiele bloc. .

Nu willen de losse details spelen van de oprichting van het mannelijk lid van zodanig glaswaar toe. Wat van de varianten aangewezene schilderstuk, wij evenmin namen, voor alle noodzakelijke belangrijkste glaswaar. Onnodig om te zeggen die zijn afmeting zijn de afmeting stelden van beschikbaar windows glaswaar vast, bij wie ze moet worden ingeschoven. Als materieel wij benutten battens door de breedte 5-6 cm en lijvigheid op omstreeks 2 cm. Better alle hiertoe komt boven sosnovaya of elovaya spant, omdat ze vergelijkenderwijs zacht en daarvandaan gemakkelijker wijkt voor behandeling. Battens van ferme spant gekomen boven kleiner, omdat zij meer worden korobleniiu onderworpen. Niettemin onze moet glaswaar dicht dicht. .

Ze strak paart vnakhlestku op de hoeken van longitudinal en transversal battens. In dit geval dit de meeste eenvoudige verbinding welk kan zonder de moeilijkheid uitvoeren zelfs begin magister. Gelijke, die bijzondere betekenis imparts prochnosti, kan hoekige verbindingen volbrengen met breeuwt en proushinami. Voor agglutination wij in ieder geval nemen kleefstof koude otverzhdeniya, omdat het erop houdt verhevene stabiliteit tegen atmosferische invloeden na. Als wij fabriceren moet glaswaar, ze zo veel naar beschikbaar uitwendig windows glaswaar welk wil zonder de moeilijkheid gekomen in falts rijmen. Toen wij pribivaem marlevuiu (of dik provolochnuiu) rooster op inner kant door de draadnagels met de monding bonnet. In de verkoop marlya tijdperk brengt, doorgaans, van witte kleur door. Deze kleur zelve met betrekking tot zichzelf prettig en kalm, maar ook kamer zatemnena leix onbeduidend. Omdat profielen beschikbaar in huis windows rum zeer diverse, dit door alle middelen voortvloeit om in de rekening in de glaswaar installatie te nemen. .

Het is mogelijk (als beschreef op de schilderstuk op de bodem op de gelaten) vestigen eenvoudige glaswaar zijn voorafgaand en ab intra naar backstop zijn kriuchkami. Echter het is mogelijk ook met behulp van batten maken aanvullend falts en om glaswaar ab intra met behulp van zashchelok te verhelpen. Zo'n batten met bepaalde interval pribivaiutsya door spijkert of privertyvaiutsya shurupami ab extra met betrekking tot alle glaswaar. Deze battens kan worden vstyk gekoppeld. Als whereat wil wordt genodigd hebben om battens ab intra op te richten, wij kunnen op gelijke tijdperk dichtbij hun door de boord marli. In dit geval wij moeten wijzer vanwaar battens daaruit zijdelings, zij lozhatsya op marliu, veronachtzamen om zij dicht prilegali naar de glaswaar. Als windows opening ook is ruim, het is mogelijk voor ruimere stabiliteit bolster verhogen glaswaar longitudinal of transversal raskosami. .

Op de schilderstuk uitstekend anders, hoe ligt op het venster speciaal marlevaya rooster vast. Ab extra op de glaswaar nakleivaiutsya en krepyatsya op shtiftakh transversal battens, asquint bestrijdende erbuit onder. De breedte van deze battens - op omstreeks 3-4 cm en lijvigheid 1-1, 5 cm. Afstanden tussen hen noodzakelijk om zodoende te kiezen, om werd de indruk van half recht overeind staand blind gemaakt. Het voordeel van deze constructie houdt in in Wat wij aanvullende bescherming hebben van de zon, en in dat tijdperk zelfs in het regenweer in ons bijstere inktkoker geventileerde huisvesting, omdat water, niettegenstaande venster stelen, stekaet met betrekking tot battens onder open. .

Pрhcedeнный нa ceрхнem рhcунke прhmeр ocoboй chctemы зaщhtы ot coлнca c пomoщью рeek mofнo doпoлнhtь h dруghmh caрhaнtamh. Xtobы уceлhhhtь уctoйhhcoctь koco пoctacлeнных плaнok, cлedуet нakлehtь нa рamу, пo obe ee ctoрoны, octрoуgoльныe hурbahkh. Vmecto deрecянных рeek mofнo hcпoльзocatь плactmaccocыe пoлocы toлщhнoй 2-3 mm.
Noemde op oppere schilderstuk het voorbeeld van het bijzondere systeem van de bescherming van de zon met behulp van battens kan worden aangevullen en door andere varianten. Om te vergroten stabiliteit asquint stellen planok in, tvloeit nakleit op de glaswaar, met betrekking tot beide zijn kant, scherphoekig churbachki voor. Voor van hout battens kan gebruikte plastische schrappen door de lijvigheid 2-3 mm zijn.