mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh
 

Adapterend van het thuis elektronica

Om te de project uitvoeren van adapterend van uw thuis elektronica in de zelve lichaam-maakte, noodzakelijk om bepaalde stolyarnye verrijkingen te hebben. Op de schilderstuk, (op de bodem op de gelaten) wordt constructie stellende tiuner, cassette-type registreerapparaat en speler geportretteerd. Lagere afdeling wordt voor de opslag gramplastinok benoemd. Sboku kan worden yashchichki voor adapterend van de vullingen toegerust.

Onze oprichting van het mannelijk lid bestaaatt uit twee bokovin. Zij worden gecomponeerd van battens door de lijvigheid 3x6 treffen Verbinding wordt uitgevoerd op de hoeken dichtbij breeuwt met proushinami en vrubkoi vpoldereva. Wanneer glaswaaren worden, de hoeken van hen zakruglyaiutsya aangeplakt. Planken worden van drevesnostruzhechnoi bord door de lijvigheid 2 cm gefabriceerd. Met het dit uitdraaien op uitzicht het is mogelijk, sommige, gebruik ook fanernye of massieve vstavnye planken van oud meubeltje. Noodzakelijk, om constructie was onbuigzaam. Planken zullen noodzakelijke stabiliteit hebben, als met bepaalde intervallen in bokoviny vrezat proushiny diepte op omstreeks 1,5 cm en om overeenkomstig vyrezy in de hoeken van de planken (cm te maken. Werkje is aan de rechterzijde rond de middelmaat van). .

Lager onderdeel welk moet voor de verkaveling plastinok dienen, dicht paart voor de assemblage van alle constructie. Als het is duidelijk van onze werkje, deze lagere doos bestaaatt uit bovenste en lager bord, van twee lateraale muren van gelijkaardige lijvigheid en elk meere doordringende tussenpersoon muren. Als materieel met het dit uitdraaien op kan uitzicht gebruikte triplex door de lijvigheid 5 mm of firma drevesnovolkonistuiu bord (TDVP) zijn. Tussenpersoon muren vdvigaiut in propylene vooraf pazy. Doos eenheden shkantami of skolachivaetsya door spijkert. Dozen voor de vullingen skolachivaiutsya door de draadnagels. Voor hen is gebruikte spant van otkhodov lijvigheid op omstreeks 1,5 cm. Dit yashchichki kan strak vastliggen of te stellen beschikbaar hen slechts waar bestaan met het dit draaien op uitzicht plaats uit. .

Wanneer onze constructie zal zijn gereed, better van allemaal om zijn in witte kleur te schilderen. Roliki of polozia gelaten deze onderwerp maken van het meubeltje beweeglijk.

Seconde variant bevindt zich terzijde van nastennye navesnye plank (treffen Oppere schilderstuk is). Afmeting en de afscheiding van de planken worden vastgesteld wat moet vastliggen erop is. Volgens gegevene afmeting wij maken ramnoe verbinding van twee verticaal battens waar en lagere transversal verbinding welk wordt door de verticaal battens vnakhlestku gecomponeerd, en belated wordt aangeplakt. Dan vypilivaem de hoeken van de planken van kweken kant op de half van de lijvigheid van battens op. Ook is maakte van rond battens, zodat als gevolg plank achter kan helemaal worden met battens aangesloten, op het moment, hoe zijn voorafgaande planken komen battens slechts vpoldereva (op de half van de lijvigheid van battens) binnen. .

Zijnend verschuldigd naar wat de einden van de planken vandaan buiten gekomen voorwaarts in de kanten, wordt bijzondere uitwerking bereikt en kan worden aanvullende plaats voor adapterend van diverse ondiepe thema's, van de gering plastinok en planten, van de boeken en t gekregen. D. .

Planken dicht privertyvaiutsya naar de muur (skvoz verticaal battens) shurupami en shkantami. Omdat rekening gegaan naar de losse delen van onze constructie misschien tamelijk ruim, wordt aangeraad complementarily om vertikaale onderdelen met de grondslagen van de planken met behulp van intens doordringende grondslagen shurupov te koppelen. Met het dit uitdraaien op uitzicht zijn gebruikt maximaal lang, niettemin doordringend shurupy, als niet te om spant te versplinteren. Whereat hoofdletter shurupov het is mogelijk utopit, en openingen zashpaklevat (verticaal paardenstal, doorgaans, verf of adapteren erop klein decoratief metaal plastinki). In dit geval shurupy moet exact geslagen het midden van de plaats van de kruising verticaal stoek met de planken, om vneshne constructie schieuw keurig. .

Poлkh, cootcetctceннo bokochны, doлfны bыtь cdeлaны, нackoльko coзmofнo, hз прohнogo mateрhaлa ctaрoй mebeлh. Raзлhhhe c toлщhнe нe яcляetcя прh эtom прeпяtctchem, нaoboрot, прh прodуmaннom рaзmeщeнhh пoлok (boлee toлctыe cнhз) нaш прedmet mebeлh bуdet cыgляdetь eщe эффektнee.
Planken, consistent met bokoviny, moeten zijn maakten, tot mogelijk, van de ontzagwekkend materieel van oud meubeltje. Onderscheidend door lijvigheid is niet whereat sta-in-de-weg, omgekeerd, in de aangelegd adapterend van de planken (elk meere vet onder) onze onderwerp van het meubeltje zal anders effektnee schouwen.